Golfrejser

Mountain View


Bulgarien med Jan Frej & Frederik Johnsson

Bulgarien

Pris per person DKK 8.495

Generelt

Jan Frej Petersen & Frederik Johnsson står klar til at lede og styre denne spændende Golfskole i det spændende Bulgarien!

I indbydende grønne omgivelser, kun 45 kilometer/50 minutters kørsel nordøst fra Varna lufthavn, og 5 kilometer/15 minutters kørsel fra den hyggelige by Balchik, ligger det flotte Lighthouse Golf & Spa Resort – med hotel, egen golfbane, spa, restauranter, sportsaktiviteter, nærliggende strand og meget mere.

Flyrejsen

Direkte fra København med Bulgarian Air Charter

Udrejse søndag 29.oktober 2017 København til Varna 13.55 / 17.50
Hjemrejse søndag 5.november 2017 Varna til København 11.00 / 12.50

Tilladt bagage 15KG kuffert, 15KG golfbag og 6KG håndbagage.

Hotellet

På Lighthouse Golf & Spa Hotel indlogeres man på et af de 168 rummelige dobbeltværelser, der er elegant indrettet i lyse farver. Hotellet har høj standard og værelserne rummer alle moderne faciliteter, herunder minibar, tv, WiFi og balkon eller terrasse med en attraktiv udsigt over golfbanen. Mod et mindre tillæg kan man få værelser med udsigt til Sortehavet.

Sortehavet ligger knap 6 kilometer eller knap 10 minutters kørsel fra resortet – og der tilbydes gratis transferservice til en privat strand. Indenfor resortet findes et mindre supermarked, diverse småbutikker, fitnesscenter, tennisbaner, et utal af andre sportsfaciliteter samt både indendørs- og udendørs pool. En overdådig spa- og wellness afdeling er tilgængelig for resortets gæster – med blandt andet sauna, dampbad, jacuzzi og tyrkisk bad. På resortet findes adskillige barer og restauranter, herunder restaurant Alexandra, hvor morgenmad og middagene serveres.

Golfbanerne

Golfugen indeholder 5 runder golf – 3 runder på stedets egen golfbane, Lighthouse, designet af Ian Woosnam – 1 runde på BlackSeaRama – 1 runde på udfordrende Thracian Cliffs. På Lighthouse og BlackSeaRama er der gratis trolley, på Thracian Cliffs gratis buggy. Til Lighthouse hører træningsområde, pro-shop og klubhus med egen bar og restaurant. De andre golfbaner har også fine faciliteter. BlackSeaRama og Thracian Cliffs ligger i kort køreafstand fra Lighthouse, og der indgår gratis shuttle service dertil.
På fridagen kan der tilkøbes en ekstra runde golf på en af de 3 baner.

Golf

Jan & Frederik arrangerer i løbet af ugen en gennemgående turnering!

Transport

Der er fælles bustransport mellem Varna lufthavn og resortet. Endvidere er der shuttle service fra hotellet til og fra golfbanerne BlackSeaRama og Thracian Cliffs.

Ekstra

Der vil være mulighed for ekstra golf, vinsmagning, en tur til stranden, et besøg i den nærliggende mindre by – eller måske blot afslapning!

Turleder

Jan Frej & Frederik Johnson

Pakken indeholder

Flyrejsen København eller Billund – Varna t/r
Golfbag og kuffert
Transport fra/til lufthavn, resort og golfbaner
7 nætter i delt dobbeltværelse, med udsigt til golfbanen
Halvpension – Morgenmad og 5 middage
Adgang til resortets Spa
Rangebolde til undervisning på BlackSea & Lighthouse
4 runder golf – Lighthouse x 3 & BlackSeaRama x 1 med trolley
1 runde golf på Thracian Cliffs med delt buggy


Novo Sanctri Petri med PGA Pro Jan Frej & Frederik Johnsson

Cadiz, Spanien

Pris per person DKK 9.495

Generelt

Tag med Jan Frej og Fredrik Johnsson til Novo Sanctri Petri, med Semi All Inclusive, 5 runder golf og træning og indlagte matcher!

Vi  tager denne gang til  Novo Sanctri Petri ved Cadiz med PGA Pro’erne Jan Frej & Fredrik Johnsson! Her skal vi bo på det flotte 4 stjernede resort, IBEROSTAR Royal Andalus, som ligger kun 5minutters gang fra de fantastiske golfbaner, designet af selveste Severiano Ballesteros!

Flyrejsen

Flyrejsen er med DAT

Udrejse tirsdag 7. november 2017 Billund til Sevilla 08:00 / 11:15
Hjemrejse tirsdag 14. november 2017 Sevilla til Billund 12:15 / 15:30

Tilladt bagage: Indchecket bagage 1x15kg, Håndbagage 1x8kg, 1x golfbag 15kg

Hotellet

Iberostar Royal Andalus er et flot resort med direkte udsigt og adgang til den 10km hvide sandstrand, La Barrosa. Byen, Novo Sanctri Petri, byder også på lidt liv, og der er desuden heller ikke langt til Cadiz. Resortet blev renoveret i 2006 og byder på faciliteter såsom indendørs og udendørs pool, fitness center og spa.
Opholdet er med Semi All inclusive, som betyder morgenbuffet, aftenbuffet og drikkevarer fra 18:00 til 24:00 alle ugens dage.

Golfbanerne

Golf spilles på de 2 Novo Sanctri Petri baner, som er ejet af Iberostar kæden. Banerne ligger ved siden af resortet og klubhuset er i gå afstand, ca. 300 meter fra hoveddøren. Banerne er flade, men med udfordringer for enhver golfspiller. Enkelte huller ligger endda direkte ud til Atlanterhavet.

Transport

Der er fælles bustransport mellem Sevilla lufthavn og hotellet.

Turleder

Fredrik Johnsson & Jan Frej

Pakken indeholder

  • Flyrejsen t/r Billund – Sevilla
  • Alle Transfers
  • 7 nætters ophold i dobbeltværelse på Iberostar Royal Andalus
  • Semi All Inclusive
  • 5 runder golf på Novo Sanctri Petri A & B
  • Undervisning samt træning på banen
  • Trolley til alle runder
  • Matcher med præmier


Fredrik Johnsson Golf Academy                                                                                                                                                        
(+45) 60 16 23 39
pro@fredrikjohnsson.dk
Facebook: Fredrik Johnsson golfacademy